DÁREČKY

Množí se dotazy, co bysme si přáli za svatební dárek. Věřte, budeme rádi,když za námi přijedete a budete se s námi veselit.
Znáte nás dobře,takže víte,že oceníme každý vlastní nápad.


Dárečková listina s možností zaškrtnutí, vybrání dárku zde (otevřete v novém okně raději) stačí když zadáte vyhledat:

jméno listiny: Dárečky pro nás pro zobrazení seznamu pak zadat (není třeba vyplňovat ani termín svatby ani jména svatebčanů), pak klik na naši listinu a zadat heslo

heslo: klenova

a jupííí jste tam :)
smysl tohoto seznamu je, že se případné dárky nebudou opakovat, pokud si něco vyberete a zaškrtnete, ostatní budou již vědět, že tento dárek je už někým kupován (vaše jméno však nikde uvedeno nebude). Své rozhodnutí, ale můžete změnit, a dárek se opět obnoví na listině :)
Kdybyste nám chtěli věnovat nějaké doplňky do bytečku (který je ale opravdu opravdu malý a plný :) v odkazu OBLÍBENÉ STRÁNKY jsou fotografie z jeho budování (vylepšování) a finální podoby.

Samozřejmě se neurazíme ani pokud byste nám chtěli věnovat finanční podporu, s penězi si také umíme poradit :) brzy se chystáme poohlédnout po nějakém pozemku nebo domečku pro bydlení někde blíž k přírodě...;) Vlastně kdybyste o něčem věděli - víska v dosahu vlaku, na Křivoklátsku, Berounsku či Sedlčansku, dejte nám prosím vědět!:)

Tak to je asi zatím všechno, tjádý dádý dááá

:)








Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

01 Přírodní zahrada u Šibíků v Křižanech

21 Domeček - odkaz na alba

10 na sklonku léta